BUIR logo
Communities & Collections
All of BUIR
  • English
  • Türkçe
Log In
Please note that log in via username/password is only available to Repository staff.
Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Subject

Browsing by Subject "Erzurum Oltu-Tortum"

Filter results by typing the first few letters
Now showing 1 - 1 of 1
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • Loading...
    Thumbnail Image
    ItemRestricted
    Bir anadolu lezzeti cağ kebabının mucidi Kemal Koç
    (Bilkent University, 2023) Alkan,Beyza Gülçe; Buyruk,Mehmet Kutay; Terzioğlu,Muhammet Şevki; Değirmenci,Sedat; Acar,Sümeyye
    Bu makale, Türk mutfağının ayırt edici ve geleneksel bir lezzeti olan Cağ kebabının, bölgesel bir özelliğinden ulusal bir mirasa dönüşüm yolculuğunu inceler. Koç Cağ Kebabının kurucusu Kemal Koç’un çabaları, Cağ kebabını sadece ileriye taşımakla kalmamış, aynı zamanda marka tanınırlığını da sağlamıştır. Bu araştırma, marka tescili sonucu ortaya çıkan çeşitli tartışmaları ve Koç'un Cağ kebabının mucidi olarak kendini ilan etmesini, birincil ve ikincil kaynakları analiz ederek Türk gastronomi hazinesi Cağ Kebabı üzerindeki genel etkisini derinlemesine inceler.

About the University

  • Academics
  • Research
  • Library
  • Students
  • Stars
  • Moodle
  • WebMail

Using the Library

  • Collections overview
  • Borrow, renew, return
  • Connect from off campus
  • Interlibrary loan
  • Hours
  • Plan
  • Intranet (Staff Only)

Research Tools

  • EndNote
  • Grammarly
  • iThenticate
  • Mango Languages
  • Mendeley
  • Turnitin
  • Show more ..

Contact

  • Bilkent University
  • Main Campus Library
  • Phone: +90(312) 290-1298
  • Email: dspace@bilkent.edu.tr

Bilkent University Library © 2015-2025 BUIR

  • Privacy policy
  • Send Feedback