Bisküvi üreticiliğinden çok daha fazlası: ETİ Lezzet Uygarlığı
Date
2018Publisher
Bilkent University
Language
Turkish
Type
Student ProjectItem Usage Stats
420
views
views
7
downloads
downloads
Series
Abdürrahim Özer, HIST 200-4 (2018-2019 Fall) ; 3
Abstract
Projemizde belirlenen örnek şirketin, Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş’nin ticari faaliyetleri dışında kalan, başta şirketin bulunduğu Eskişehir ili ardından tüm Türkiye’deki sosyal ve kültürel alandaki çalışmaları incelenmiştir. çalışmanın içeriğini ETİ-Eskişehir halkı ilişkisi, işveren-çalışan ilişkisi, şirketin eğitim, kültür, sosyal, spor, sağlık alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin çıktıları; öncelikle Eskişehir bazında ardından Türkiye genelinde değerlendirilmiştir. çalışma birincil, ikincil ve sözlü kaynaklar içermektedir. ETİ is selected as a subject of this project, which is a company that spends effort on implementing many projects in Eskişehir and Turkey in order to contribute to their social, cultural, educational level. The company works on developing and tracking these projects despite from economic interest. This paper investigates to what extend ETİ achieved success in developing values of citizens of Eskişehir and Turkey. The paper includes the analysis of ETİ- Eskişehir relationship, employer- employee relationships at ETİ, the outcome of projects of ETİ which are based on education, culture, social, health and sports; first with Eskişehir and then Turkey’s perspective. The project involves, first hand,second hand and oral sources.
Keywords
ETİEskişehir
Kanatlı
Firuz Kanatlı
Kültürel kimlik
Sosyal sorumluluk projeleri
Kültürel
Sosyal
Sağlık
Eğitim
Spor
Yatırım
Cultural identity
Social responsibilty projects
Cultural
Social
Health
Education
Sports
Investments
Permalink
http://hdl.handle.net/11693/51531Collections
- History of Turkey 3928