Now showing items 1-2 of 2

    • Afyon Yemek Kültürü'nün tarihi ustası: İkbal Lokantası 

      Arı, İpek; Seber, Zeynep; Demirel, Doğa Armağan; Gürbüz, Metehan; Şengezer, Batu (Bilkent University, 2018)
      ülkelerin kültürleri ve tarihi hakkında bilgi edinmek istediğimiz zaman yemek kültürü her zaman büyük bir önem taşır. Bir ülkenin yemeklerinin hazırlanışı incelendiğinde, bu aynı zamanda bize kültürleri hakkında da bilgi ...
    • Nuri Yabuz 

      Yücel, Pınar; Erdoğan, Barış; Leblebicioğlu, Fkret; Koşucu, Nilsu (Bilkent University, 2020)
      31 Mayıs 1948'de doğan Nuri Yabuz, lise eğitimimi tamamladıktan sonra bir süre Afyon'da ziraat yaptıktan sonra tavukçuluğa başlamış ve uzun bir süre bu işle uğraşmıştır. Sonrasında bazı markaların bölge bayiliğini almıştır. ...